Wat elk volwassen persoon in huis zou moeten hebben

gereedschap

Als student kan het nou eenmaal zijn dat je dingen niet in huis hebt, en dat is oké. Je bent student, je hebt het niet breed. Maar zodra je écht op jezelf gaat en je een huis gaat kopen zijn er toch echt een paar dingen die iedereen in huis zou moeten hebben. Hierbij een aantal dingen!

 

Gereedschapskist

Ja hoe gek het ook klinkt, het is vaak niet het eerste waar je aan denkt om te kopen. Maar toch onmisbaar, hoe vaak je even een meetlat of een hamer nodig hebt, daar verbaas je je over. Ook al ben je zelf niet handig, het is toch fijn als iemand je komt helpen dat hij niet zijn hele kist mee hoeft te nemen. En wie weet, misschien leer je er wat van!

 

Goede messen

Hoe makkelijk het ook is om voor een paar euro’s wat messen te kopen bij Ikea. Toch is het fijn als je echte mooie snijmessen hebt. Hiermee snij je namelijk zoveel beter, zonder dat ze na twee keer slijpen bot worden. En het is een echte investering, maar het zal baat hebben. Want elke drie maanden snijmesjes voor €3 kopen, in plaats van een keer een messenset van €60 bespaart uiteindelijk toch echt.

 

Compleet servies

In plaats van overal bordjes vandaan te halen en verschillende glazen te hebben, is het ook gewoon fijn om één compleet servies te hebben. Dezelfde borden, lunch borden, soepkommen van hetzelfde merk. Het ziet er netjes uit wanneer je gasten hebt die langskomen.

 

Planten

Toen we nog in onze studentenkamer woonde, kozen we vaak voor een cactus. Geen water nodig, en toch overleven. Maar kies eens voor echte planten, die echt water nodig hebben. Dit ziet er en gezellig uit, en is goed voor je.

 

Het zijn allemaal dingen die misschien logisch zijn voor jou, maar ben jij nog diep in je verbouwing, hopelijk gaf dit wat extra tips.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*