Waarom veiligheidsnetten voor trampolines het leven van kinderen kunnen redden

Trampolines vormen een uitstekende aanvulling op uw achtertuin. Alle kinderen vinden het leuk om op de trampoline te springen, vooral in de leeftijd van 5 tot 13 jaar. Als u een van de mensen bent die er al een heeft gekocht, is het leven, vooral voor uw kinderen, mooier.

Het zorgt ervoor dat uw kinderen springen en hun spieren trainen en hun cardiovasculaire systeem oefenen. Het is daarom een ​​goede manier om ze te laten zweten en wat calorieën kwijt te raken in plaats van naar cartoons te laten kijken en de hele dag videogames te spelen.

Helaas kan deze spannende ervaring u ook onkosten brengen. Er ontstaan ​​veel verwondingen wanneer kinderen springen en vliegen op de trampoline. Maar dit betekent niet dat ouders geen trampolines voor hun kinderen mogen kopen. De meeste buiten speel activiteiten leiden er altijd toe dat kinderen gewond raken en dit hoort bij het opgroeien.

Zonder vangnetten en framekussens voor trampolines lopen kinderen het risico op fracturen, hoofd-, nek- en rugletsels of zelfs kneuzingen.

Er zijn ook gevallen gemeld waarin mensen om het leven kwamen of verlamd raakten. Bij een beroemd incident in de jaren zestig raakte kampioen polsstokhoogspringen Brian Sternberg vanaf zijn nek verlamd. Ook volgens CBS-nieuws in april 2010 was Ryne Cleary slechts 5 jaar oud toen hij een ongeluk kreeg in zijn trampoline in de achtertuin toen hij op zijn voorhoofd landde en ernstig ruggenmergletsel opliep waardoor hij vanaf zijn schouders verlamd raakte.

Uw kinderen kunnen nog steeds genieten van trampoline springen als u de vangnetten en frameblokjes in hun trampoline hebt geïnstalleerd. Trampolineveiligheid moet daarom uw eerste zorg zijn wanneer u een trampoline voor uw kinderen koopt.

Wat zijn trampoline-vangnetten?

Een trampolineveiligheidsnet, ook wel trampoline met net genoemd, is een trampoline-accessoire dat de kans op vallen en verwondingen aan het frame aanzienlijk verkleint. Het is het meest gebruikte veiligheidsaccessoire onder alle andere veiligheidsmaatregelen.

Het trampoline-veiligheidsnet is gemaakt van zinkbuizen en van zeer goede kwaliteit synthetisch materiaal dat dik is geweven voor sterkte en duurzaamheid. Er zijn verschillende soorten vangnetten op de trampolinemarkt. Ze zijn er in verschillende vormen, maten en zelfs in verschillende kwaliteiten. Ze zijn niet duur en gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Ze zijn daarnaast ook erg betrouwbaar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*