Waarom kiezen voor een spijlenhekwerk?

Wanneer je een huis of bedrijfspand koopt, dan wil je natuurlijk dat je grond niet voor iedereen toegankelijk is. Een hek biedt dan vaak uitkomst, of het nou gaat om de tuin of om de parkeerplaats. Er zijn echter zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van hekwerken, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Eén van de vele opties voor hekwerk is een spijlenhekwerk. In dit stuk zullen we toelichten waarom een spijlenhekwerk een goede keus is.

Veilig voor iedereen

Of het nu gaat om een hekwerk voor om je tuin of voor om je bedrijf, het is veilig voor iedereen. Door de afstand tussen de spijlen kan er niemand door naar binnen. Ook kinderen kunnen zich over het algemeen niet door deze spijlen wringen, dus kunnen zij niet zomaar de straat op rennen.

Bij bedrijventerreinen klimmen mensen niet gemakkelijk over het hekwerk heen, omdat de spijlen verticaal staan.

Mogelijk met poort

Wanneer je gaat voor veiligheid, is het logisch dat je graag volledige veiligheid wil. Vooral wanneer je hekwerk om bijvoorbeeld je bedrijfsgebouw en parkeerplaats heen staat, wil je een ruime entree. Bij een spijlenhekwerk heb je de mogelijkheid om een poort in te laten bouwen. Mensen met een sleutel kunnen dus wel naar binnen, maar mensen die niets te zoeken hebben op het terrein blijven buiten.

Er zijn verschillende opties, zoals een draai- of schuifpoort mogelijk. Vaak kunnen deze ook elektrisch en automatisch uitgevoerd worden. Met een op afstand bedienbare poort hoeven medewerkers niet meer te wachten op de oprit.

Wanneer je hekwerk om je tuin heen staat, heb je vaak genoeg aan een deur in het hekwerk. Er hoeven immers geen auto’s of andere grote voertuigen door.

Vele opties mogelijk

Zoals we al benoemden, kan je kiezen voor dit hekwerk in combinatie met een poort. Je kan naast de vorm van de poort ook zelf je kleur kiezen. Over het algemeen zijn deze hekwerken in een groot aanbod aan kleuren verkrijgbaar. Je kan dus een hek kiezen dat aansluit bij bijvoorbeeld je tuin.

Maatwerk

Ook maatwerk is mogelijk als het gaat om spijlenhekwerk. Bij Messcher kunnen ze het spijlenhekwerk helemaal op jouw wensen afstellen. Niet alleen qua kleur, zoals we net al benoemden, maar ook wanneer bijvoorbeeld jouw tuin een afwijkende vorm heeft. Op deze manier heb je dus altijd een hekwerk dat je mooi vindt en dat bij jouw stuk grond past, waardoor de veiligheid gegarandeerd wordt.    


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*