Verplichte bijscholing fijn vanuit je eigen zetel volgen

Veel mensen mopperen dat ze hun eigen huis nu wel zat zijn met al dat thuiswerken. Niet in de zorg. Daar werk je natuurlijk nog steeds met de zorgvragers en op locatie. Dat is nu eenmaal niet vanuit je eigen fijne huis te doen. Je bent dus al druk en veel van huis.

Terwijl je ook moet voldoen aan de scholingseisen. Je moet je vak natuurlijk bijhouden. Dat is ook logisch: je wilt het op een goede manier doen en volgens de nieuwste inzichten. Onder werktijd lukt eigenlijk niet, omdat je dan al druk bent. Maar als zorgprofessional wil je het en moet je aantoonbaar je vakkennis bijhouden. Doe dit met de e-learning zorg van E-learning Made Easy.

Maar wat is het vervelend als je dan weer in de auto of bus moet stappen. En een vrije middag of avond moet opofferen voor een vervelende scholing. Natuurlijk is het gezellig, en je ziet er ook heus een paar collega’s. Maar verder vind je het wel zonde van je reistijd. En komt het moment je ook slecht uit. Daarnaast gaat het je de ene keer veels te langzaam en zit je naar de klok te kijken of de les al voorbij is. De andere bijscholing hoor je juist heel veel nieuwe dingen, waar je vragen over wilt stellen. Maar dan is er te weinig tijd.

Wat zou je ervan denken als je het online vanuit je eigen zetel kunt doen? Relaxed en met een kop thee of koffie in de buurt de interessante lesstof doornemen. Snel wanneer je al bekend bent met het onderwerp en met meer aandacht als een onderwerp je tamelijk onbekend is. Met herkenbare praktijkvoorbeelden waarin je leert over veelvoorkomende probleemsituaties. Natuurlijk krijg je een certificaat bij positieve afronding van de toets.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*