Leuke tips voor de tuin

Ook in de tuinen zijn er trends die komen en gaan. Sommige mensen vinden het altijd leuk om origineel te zijn en dat kan natuurlijk ook met betrekking tot de tuin. Hier lees je wat originele aankleding voor in je tuin!

Omheining

In de meeste gevallen zie je toch wel de standaard houten schuttingen bij mensen in de tuin, terwijl hier maar genoeg alternatieven voor zijn. Je kunt bijvoorbeeld bij Adéquat terecht voor schuttingen van wilgentenen, hazelaarschermen of schapenhek van robinia of kastanje! Het leuke hiervan is dat het super duurzaam is en het allemaal onbehandelde producten zijn, waardoor ze helemaal op gaan in de natuur. Gaat je buur toch liever voor de standaard schutting? Je kunt het ook gewoon aan jouw kant tegen de schutting van de buren plaatsen!

Schaduwplekje!

Veel mensen creëren een fijne schaduwplek om te zitten door middel van een overkapping. In plaats hiervan kun je er ook aan denken om een schaduwdoek op te hangen of zelf een pergola te bouwen naar eigen ontwerp. Je kunt aan deze palen ook nog een hangmat of iets dergelijks hangen, dit geeft je tuin nog meer sfeer!

Tuinmeubelen

Als je je tuinmeubelen zelf maakt of ontwerpt, heb je gegarandeerd originele meubelen! Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zelf een loungebank maken van pallets en daarbij eventueel zelfs de bijbehorende kussens nog zelf maken! Ook zijn er allerlei mogelijkheden om eventueel een tafel zelf te maken, een blad van een oude deur of een onderstel van een oude machine, tegenwoordig is alles mogelijk!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*