Leningen.nl geeft inzicht in de wirwar van mogelijkheden

Ongeveer 20% van de Nederlandse huishoudens hebben één of meer lopende leningen bij een bank of kredietverstrekker. De afgelopen jaren zien we een lichte stijging in het aantal leningen. Het vermoeden is wel dat dit percentage door de corona crisis wel wat harder gaat oplopen. Opvallend is wel dat het bedrag dat geleend is door de huishoudens in de afgelopen jaren daalde. We sluiten dus vaker leningen af maar voor lagere bedragen. Soms is het lenen van geld helemaal niet zo gek, zeker niet als je er achteraf meer geld aan overhoudt. Kijk eens op www.leningen.nl of lenen voor jou een slimme zet is.

Geld lenen voor het oversluiten van een hypotheek of het verduurzamen van een woning

De meeste leningen werden de afgelopen jaren afgesloten voor het oversluiten van hypotheken. Huiseigenaren leende dus geld om uiteindelijk goedkopere maandlasten te realiseren. In dit geval is de lening die zij deden dus spoedig terugbetaald. Voor veel Nederlanders was het verduurzamen van hun woning ook een goede reden om geld te lenen. Zeker niet onverstandig want door het isoleren van de woning en het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen en warmtepompen ging hun energierekening flink omlaag. Ook zij hadden het geleende geld voor deze aanpassingen dus snel terugbetaald.

Gebruik de vergelijker en vind duidelijkheid in de wirwar van mogelijke leningen

Als je de vergelijker op www.leningen.nl invult, dan krijg je direct een duidelijk overzicht van de diverse mogelijkheden. Je ziet de goedkoopste kredietverstrekkers staan. Iedere kredietverstrekker hanteert zijn eigen regels en afspraken rondom het afsluiten van leningen. De lening die voor jou het meest geschikt is hoeft voor je buurman helemaal niet goed te zijn. Dit is onder andere afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag. Maar ook de reden waarom je geld wilt lenen speelt hierbij een rol. Net als de looptijd van de lening en de maandlast voor het afbetalen. Eigenlijk is het afsluiten van een lening dus op vele manieren mogelijk. De vergelijker op www.leningen.nl helpt je kiezen voor de juiste leenvorm en kredietverstrekker.

Vraag een offerte aan en regel geheel online een lening

Heb jij de perfecte lening gevonden? Een lening die past bij jouw budget, doel en afbetaalmogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan. Je ontvang spoedig een reactie en je kunt vervolgens de lening geheel online afsluiten. Je hoeft dus niet de deur uit om een kredietverstrekker of bank te bezoeken. Je regelt binnen een aantal minuten dus je gehele voordelige geld lening via www.leningen.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*