Lees hier alles over verzenddozen bedrukken

Er zijn steeds meer bedrijven op de markt die zich specialiseren in verzenddozen bedrukken. Heel gek is dat niet, want de vraag naar bedrukte verzenddozen is de afgelopen jaren flink toegenomen. Steeds meer mensen bestellen hun spullen – zoals kleding en elektronica – immers online, waardoor er enorm veel dozen nodig zijn om al deze spullen in te verzenden. Bijgevolg zijn er natuurlijk ook steeds meer verzenddozen die bedrukt moeten worden. Maar verzenddozen bedrukken gebeurt niet alleen steeds meer door het toegenomen aantal verzonden, ook het bedrukken op zichzelf wordt steeds populairder. Een onbedrukte doos? Dat zie je tegenwoordig niet zo gauw meer. Bedrijven zijn namelijk in gaan zien dat het bedrukken van de dozen die ze verzenden bepaalde voordelen biedt. Wat deze voordelen precies zijn, gaan we in dit artikel bekijken.  Daarnaast gaan we hier tevens in op het proces van verzenddozen bedrukken: van de aanvraag tot de uiteindelijke levering.

 

Waarom zou ik mijn verzenddozen bedrukken?

Er zijn verschillende redenen om als bedrijf je verzenddozen te laten bedrukken, maar in feite komt het allemaal op hetzelfde neer: uiteindelijk zal het je bedrijf geld opleveren. Want hoewel het bedrukken van verzenddozen natuurlijk een investering vereist (de drukkers werken immers niet voor niets en mogelijk moet er ook nog eenmalig een ontwerper betaald worden), zal deze investering zich op den duur hoe dan ook uitbetalen. Ten eerste zorgt het bedrukken van je verzenddozen er namelijk voor dat je naamsbekendheid zich uitbreidt. Niet alleen klanten, maar ook andere mensen zien de dozen namelijk en zullen daardoor eerder aan jouw bedrijf denken, als ze weer eens een product aan moeten schaffen dat op de deelmarkt van jouw bedrijf te vinden is. Maar dat is nog niet alles, want bedrukte verzenddozen dragen ook simpelweg bij aan een positief imago. Een strak ontworpen verzenddoos straalt immers professionaliteit uit; het laat zien dat het bedrijf waar het logo naar verwijst niet zomaar een klein, onbelangrijk zaakje is.

 

Het bestelproces van bedrukte verzenddozen

Bedrijven die verzenddozen bedrukken, kunnen natuurlijk behoorlijk van elkaar verschillen. Bijvoorbeeld wat de prijs en het aanbod aan soorten dozen betreft. Wat ze over het algemeen echter wel gemeen hebben, is hun bestelproces. In bijna alle gevallen is het namelijk zo dat je hen in eerste instantie bepaalde voorkeuren (zoals afmetingen, kleuren, logogebruik, etc.) opstuurt, die zij dan in een proefversie van de doos vertalen, waarna jij deze proefversie kan accepteren of juist verwerpen. In dat laatste geval kun je aanpassingen aandragen, zodat de uiteindelijke versie wel helemaal naar wens is.

 

Op Gepakt.nl vind je meer info over dozen op maat laten bedrukken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*