Laat vochtproblemen over aan een professional

Helaas komt het vaak voor, vocht of schimmel in uw woning. Er zijn tal van oorzaken waardoor vocht in uw woning kan ontstaan met eventuele schimmels tot gevolg. Het is in eerste instantie schadelijk voor de woning, maar uiteindelijk ook voor je eigen gezondheid. Heb je vermoedens van bijvoorbeeld optrekkend of doorslaand vocht, schakel dan altijd een professional in om het probleem te onderzoeken en te verhelpen. Van Santen Inspectie is een partij die je hierbij kan helpen.

Vocht in huis

Vocht in huis is een veelvoorkomend probleem waarin vele varianten zijn te onderscheiden. Zo kun je last hebben van duidelijk wateroverlast, een lekkage, optrekkend vocht, doorslaand vocht of bijvoorbeeld condens op de ramen. Van welke variant je ook last hebt, een vocht onderzoek is hierbij genoodzaakt.

Schimmels

Schimmel of zwam in huis is vaak het gevolg van vochtproblemen. Een schimmel is in eerste instantie onschuldig, maar wanneer ze op natte en vochtige plekken terechtkomen moet je oppassen, dan beginnen ze namelijk met groeien. Schimmels verwijderen in huis is gelukkig wel op te lossen, maar ook in dit geval zal het vochtprobleem bij de bron opgelost moeten worden anders komen de schimmels net zo hard weer terug.

Droogtechniek

De vochtproblemen oplossen kan met diverse droogtechnieken. Professioneel drogen is wat je aan Van Santen Inspecties kunt overlaten. Met vakmensen en professioneel apparatuur kan snel actie worden ondernomen om verdere schade en overlast te voorkomen.

Heb jij dus last van bovengenoemde zaken, neem dan direct contact op met een expert om je situatie te bespreken. Beter vals alarm dan wanneer de zaken zijn geëscaleerd


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*