Hoe jij jouw eigen tafel kan maken

Sommige mensen zijn super creabea’s en andere mensen wat minder, maar iedereen zal vast een tafel kunnen maken. Of je moet echt twee linkerhanden hebben die letterlijk niks kunnen, maar dat zal vast niet zo zijn. Oefening baart kunst en dan kan jij straks ook gewoon een mooie tafel maken die jij graag aan je vrienden wilt laten zien. Je wilt niet in een situatie komen waar er meer mensen dan stoelen en tafels zijn, want dan ga je in de stress schieten, mensen kunnen geïrriteerd raken en dan wordt jouw feestje of lekkere tuinmiddag helemaal niks. Dat wil je ook weer niet dus altijd handig om zelf snel iets in elkaar te flansen en het altijd hebben, zodat jij je nooit in zo’n situatie hoeft te komen.

Materialen voor jouw tafel

Zorg ervoor dat je weet waar jij je tafel van wilt maken. Je kan ook heel goed voor verschillende materialen kiezen en dat is een keuze die je zelf zal maken. De een houdt van afwisseling en de ander totaal niet. Je kan bijvoorbeeld een tafel van aluminium profielen, aluminium kokers en aluminium hoekprofiel maken. Maar ook van hout, staal of andere materialen. Het is belangrijk dat je weet waar de materialen tegen bestand zijn en wat bij in de tuin of woonkamer zou passen. 

Teken het uit

Het klinkt niet heel gek, maar het is wel belangrijk dat je weet hoe jij jouw zelfgemaakte tafel ziet. Wil je een ronde tafel, rechthoekige tafel of misschien toch een ovale tafel? Teken het dan uit om te zien welke vorm jou het beste lijkt. Je kan het ook letterlijk met tape ‘uit tekenen’ op de grond om te zien of het past ja of te nee. Denk je niet altijd aan, maar het werkt wel. Daarna kan je dan gaan kijken hoe hoog je het bijvoorbeeld zou willen en wat voor onderstel je zou willen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*