Een steiger makkelijk uitbreiden met steigermateriaal:

Een rolsteiger is opgebouwd uit diverse losse steigeronderdelen of steigermateriaal. Hieronder verstaan we o.a. de opbouwframes/jukken, de schoren/buizen, de platformen/vloeren en de steigerwielen.

Het komt regelmatig voor dat u bijvoorbeeld een rolsteiger aanschaft met een werkhoogte van 8 meter omdat dat op dat moment de juiste werkhoogte is voor uw klus.
Wanneer u dan later een klus aanneemt waarbij u een steiger nodig heeft met bijvoorbeeld een werkhoogte van 10 meter is het wel zo handig dat u uw huidige steiger met wat extra materialen kunt uitbreiden.

Universele maatvoering en uitwisselbaar:

In onze winkel kunt u alle onderdelen en materialen voor uw rolsteiger bekijken en los bestellen.
Deze onderdelen hebben een universele maatvoering, wat betekend dat deze op meerdere professionele steigermerken toepasbaar zijn.
Wanneer uw huidige steiger bijvoorbeeld van het merk Altrex is, kunt u deze dus ook uitbreiden met onze Euroscaffold onderdelen.
De buismaat van de aluminium opbouwframes hebben een diameter van 50 mm en wanddikte van 2,2 mm en is bij beide merken gelijk. De breedtematen van deze frames/jukken zijn hetzelfde, namelijk 75 cm, 90 cm en 135 cm breed. En ook de lengtematen van de platformen en schoren zijn gelijk en daarom universeel uitwisselbaar. De standaard maten hiervan zijn 190 cm, 250 cm en 305 cm lang.
Ook merken als bijvoorbeeld ASC, Skyworks en Custers gebruiken dezelfde standaard en universele afmetingen.

Wanneer u al over een steiger beschikt en deze wilt uitbreiden in hoogte of u wilt wisselen van merk, dan is het niet nodig om een totaal nieuwe steiger aan te schaffen. De materialen zijn van zodanig goede kwaliteit dat deze bij goed gebruik een leven lang mee kunnen. De diverse materialen zijn bij SteigerCentrum.nl altijd voldoende op voorraad en op te halen in onze showroom of te verzenden binnen 1-2 werkdagen, waardoor u snel verder kunt met uw volgende klus op hoogte.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*