Alle soorten garagedeuren onder 1 dak.

Alle soorten garagedeuren

Ben je van plan om een garagedeur te kopen? Breng dan zeker een bezoekje aan de Garagedeur Specialist in Moordrecht of bezoek het bedrijf online via de website. Je vindt er alle soorten garagedeuren die er voor de particuliere markt zijn. Om je alvast voor te bereiden op je bezoek, vertellen we je welke garagedeuren het meest populair zijn, dat scheelt al een hoop tijd in het oriëntatieproces!

Garagedeuren met een loopdeur

Dit type deur is populair bij mensen die de garage intensief gebruiken. Denk hierbij aan gezinnen die met de fiets naar school en het werk gaan. Het is simpelweg niet praktisch als je dan iedere keer het gehele deurblad moet open en sluiten om de garage in te kunnen aan. De loopdeur die in het deurblad van de garagedeur is verwerkt komt dan goed van pas. Garagedeuren met een loopdeur zijn in veel modellen verkrijgbaar, dus er zit altijd wel een deur tussen die bij jouw wensen aansluit. Bekijk hier de diverse opties: https://www.garagedeurspecialist.nl/garagedeur-met-loopdeur/

Garage roldeuren

Roldeuren werden van oudsher met gebruikt om opslagboxen mee af te sluiten. Maar tegenwoordig zijn er ook mooie en goed geïsoleerde oprolbare deuren voor garages beschikbaar. Het grote voordeel van roldeuren, is dat ze geen ruimte in de garage innemen. De deurpanelen worden namelijk verticaal opgerold en in een opbergsysteem gehangen dat recht boven de garagepoort hangt.

Sectionaal garagedeuren

Een sectionaal deur heeft als voordeel dat het deurblad niet naar buiten toe open kantelt. Daardoor loop je geen risico dat het deurblad tegen je auto aankomt of erger: tegen voorbijgangers als je geen oprit hebt. Sectionaal garagedeuren worden geleverd in een verticale of horizontale uitvoering. De horizontale uitvoering biedt dezelfde voordelen als een garagedeur met loopdeur. Je hoeft het deurblad namelijk slechts een stukje te openen om de garage in en uit te kunnen gaan.

Kanteldeuren

Hoewel de populariteit van kanteldeuren de afgelopen jaren flink is afgenomen, zijn er nog zat mensen die een kanteldeur de ideale garagedeur vinden. Dat komt omdat de deur relatief gezien goedkoop in aanschaf is en doet wat het moet doen: de garagedeur afsluiten. Kortom, een prima deur voor als je een eenvoudige, maar degelijke deur voor je garage zoekt.

Stel zelf je deur samen

Bij de Garagedeur Specialist heb je naast het model deur ook keuze uit vele opties om de deur naar je eigen smaak te stylen. Zo heb je keuze uit vele kleuren, kun je de garagedeuren rond af laten lopen en kun je de garagedeur elektrisch laten maken zodat je de deur op afstand kunt bedienen. Kortom, ga eens langs in Moordrecht en laat je adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van garagedeuren.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*