Kinderen worden gelukkig van unicorns!

Kinderen hebben een grote fantasie en dat is ook heel goed voor de ontwikkeling van een kind. Ze kruipen graag in de huid van een idool, superheld of zelfs hun ouders als ze vadertje & moedertje gaan spelen. De media en trends van het moment spelen hier ook een rol in. Denk maar eens aan ‘Frozen’ of de razend populaire groep ‘K3’. De laatste jaren heeft bij kleine meisjes de prinses duidelijk plaats gemaakt voor de magische eenhoorn, ook wel unicorn genoemd. Niet alleen kids, maar ook de moeders vinden de unicorn iets magisch hebben. Een unicorn is een mythisch dier waarvan de vloeistof uit de puntige hoorn een genezende werking heeft. En daarbij staan unicorns bekend om het feit dat zij werkelijk alles kunnen. Dat is positief en zelfs een beetje spannend! Des te meer reden om voor jouw kindje leuke unicorn spulletjes te kopen. Hieronder wat leuke suggesties waar je kleine meid supergelukkig van wordt!

Unicorn kinderbadjas met beweegbare oortjes

Een unicorn kinderbadjas is misschien wel het leukste unicorn cadeau wat er bestaat. Als je kindje zich namelijk wentelt in een unicorn kinderbadjas met beweegbare oortjes is zij natuurlijk zelf een unicorn. Dat is wel heel gaaf! Badjas.nl is dé meest veelzijdige badjassen webwinkel van de Benelux en hier shop je een unicorn kinderbadjas met beweegbare oortjes. De oortjes kun je bedienen met de luchtpompjes aan de uiteinden van de capuchon. Op de zachte capuchon zitten schattige geborduurde oogjes en lange manen. Supergaaf dus. In tegenstelling tot andere badjasaanbieders kun je op www.badjas.nl rekenen op een goede kwaliteit fleece. Een fleece badjas voor kinderen voelt heerlijk zacht tegen het lijfje van je kind en bied direct warmte. Tegelijkertijd draagt een unicorn fleecebadjas soepel en licht. Spelen, ravotten & tv kijken is nog nooit zo leuk geweest voor je kleine telg.

Unicorn ballonnen & slingers

Als je kind jarig is en je een partijtje wilt organiseren, dan is een themafeest een goed idee. Kinderen die gek zijn op unicorns willen natuurlijk een unicorn partijtje. Dat kan met een leuke vlaggenlijn, slingers, unicorn ballonnen of een eenhoorntaart. Dat laatste kun je laten maken door de plaatselijke bakker of door een patissier. Superleuk!

Unicorn dekbedovertrek

Hoe leuk is het om de slaapkamer van je kindje op te fleuren met een gaaf dekbedovertrek met unicorns. Online zijn er waanzinnig leuke dekbedovertrekken met unicorn prints te bestellen. Wij zeggen: doen!

Time to be a unicorn!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*