5 belangrijke supplementen voor jouw paarden!

Er komen verschillende factoren kijken bij de verzorging van jouw paarden. Zo moet je een gebied voor paarden voorzien van het juiste schrikdraad en moet je dat weer voorzien van de juiste aanvoer en bescherming. Daarnaast zijn er diverse supplementen die de gezondheid van jouw paarden waarborgen. Op deze manier blijf je jouw paarden voorzien van vitaminen, een betere conditie en een betere spijsvertering. Lees dus gauw verder en ontdek hoe je de gezondheid van jouw paarden kan bevorderen!

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie is goed voor de vertering en de vacht van paarden. Het zorgt namelijk ten eerste voor het behoud van een stabiele spijsvertering. Daarnaast helpt het met een soepele darmwerking. Hierdoor helpt het aanzienlijk met de vertering van voeding en lossing van afvalstoffen. Deze lijnzaadolie geeft het paard daarnaast een zachtere en glanzende vacht. Door deze multifunctionele werking wordt dit middel bij veel paarden toegepast. Door het verzachten van de vacht krijgt het paard duidelijk een verzorgdere uitstraling.

Elektrolytenmix

Door beweging en de dikke vacht, verliest een paard snel een hoop vocht. Paarden zijn actieve dieren en daarom is het belangrijk dat de vochtbalans van het paard stabiel blijft. Met Elektrolytenmix zorg je voor een vochttoevoer na het verliezen van een hoop lichaamsvocht. Hierdoor blijft de vochtbalans van het paar stabiel.

Equi Oxy Cell

Paarden zijn actieve dieren en daarom is het belangrijk dat het lichaam van een paard herstelt na een hoop beweging. Equi Oxy Cell bevat mineralen, ijzer en vitaminen die helpen bij het herstel van het lichaam, na een training. Dit middel wordt voornamelijk gebruikt bij paarden die een hoop getraind worden. Hoe vaker het paard getraind wordt, des te meer het aanvulling van deze mineralen, ijzer en vitaminen nodig heeft.

Equi Parex Pellets

Equi Parex Pettets is meer gericht op de vertering, dan lijnzaadolie. Het reinigt namelijk de maag en darmen. Daarnaast verhoogt het de weerstand en zorgt het voor een betere vertering van voeding. Het legt meer de nadruk op maag- en darmhygiëne, maar zorgt daarnaast ook voor een zachtere huid.

Feneriek  

Feneriek is een kruid dat beschikbaar is in verschillende producten. Het zorgt voor schone en vrije luchtwegen bij paarden. Dit bevordert daarmee gelijk de conditie van een paard. Daarnaast zorgt het daarmee voor een betere weerstand. Het helpt tegelijkertijd bij het behouden van een stabiele spijsvertering. Hiermee zorg je voor een energiek paard, dat daarmee ook een stuk gelukkiger is.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*